Život bez myčky si v kanceláři upřímně neumím představit.
Myčka je ten “kolega”, který vždy udělá svou práci za stejný čas, nebere si dovolenou a pije jenom vodu.
Takového kolegu si chcete udržet a proto se o něj musíte náležitě postarat!
Pokud nechcete, aby vám myčka odešla do předčasného důchodu, tak:
✅ doplňujte pravidelně sůl
✅ pravidelně čistěte filtr
✅ 4x za rok myčku důkladně vyčistěte
✅ nastavte správnou tvrdost vody (info zjistíte od dodavatele vody
❌ nepoužívejte “deodorační” přípravky, na funkci myčky nemají vliv
❌ nevkládejte – kuchyňské nože, dřevěné nádobí, stříbrné nádobí, porcelán, teflon, plasty
A teď otázka stará jak lidstvo. Předmývat či nepředmývat?
Nádobí předmýt můžete, nicméně za mě je to plýtvání vodou. Pokud mechanicky odstraníte zbytky jídla, myčka si s talířem poradí… Je to myčka!